Pengikut Taksub

July 22, 2010

Kebernasan Dalam Soalan

salam..

lama plak x update
da besawang blog ni
ssh nk online sbenarnye
ni pon baru je dapat wifi
tu pon 1 bar je..huhu

cuma aku de beberapa soalan la
sbenarnya soalan2 ni aku da lama pendam
so kali ni buat sesi soal jawab jela
mari mulakan..haha

soalan pertama :
tomato tu buah ke sayur?
kalau sayur nape org pggil buah tomato?..haha

soalan kedua:
padi tu kekacang, sayur ke buah?

soalan ketiga:
nape diorang bagi tajuk movie Jackie Chan tu Karate Kid?
bila masa plak budak tu blajar karate?
bukan kung fu ke?

soalan 4:
de sesape prasan x keta BMW silver
dalam citer Ilusi kat TV3 tu sama ngan
keta dalam citer Cinta Untuk Ain tu sama?

tu jela kot yg aku nk tanya stakat ni
2-3 mggu ni sibuk wat montaj,
segala jenis pamplet,banner dan logo kena buat
utk dinner teknomarin
sgt letih..huhu

5 comments:

an.afiqah said...

peh .. ini semua soalan yang memang aku pun terfikir .

so dah tak boleh tolong jawab .

HAHA .

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

Aku Skema said...

x terjawab gak le soalan ni..huhu

baincardin said...

Jom rileks layan HDR jap! yay! ^_^

diriku said...

he2..bnyk jgk soalan..tw,nice blog =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...