Pengikut Taksub

December 27, 2010

Saya Balas Walaupon Lama!

salam..

fuhh..akhirnya berjaya jugak
tapi aku kena bergegas ni..
de org bgi amanah..da kena tag da
so kna la buat jugak walopon dah lama
di sini jawapannya cik Nur Mudrikah

Person who tagged : Nur Mudrikah
Starting time :11:30 PM

Name : Aku Skema
Full name : Muhammad Fahmi Aizuddin Nordin..hensem kan?
Sibling(s): 3/3 = 1..haha
eye colour :hitam seakan-akan putih
Shoe size : but aku saiz 6.5..kasut saiz 7 kot
Height : boleh tahan la..lama x ukur
What are you wearing right now : sluar hawaii + jersey barcelona
Favourite number : 10..nombor jersey aku
Favourite drink : teh ais xde gula, xde ais,xde teh
Favourite month : Ramadhan..bessstttt
Where do you live : Aloq Staq..tapi taun depan pindah kot
Hair : gaya membelah angin..mencacak di tengah2
Favourite breakfast : angin..slalunya aku x mkn pagi pon

Have you ever
Broken a bone : xde kot..patah hati byk kali la..haha
Been in a police car : embulen penah la
Fallen for a guy/girl in a short period of time : x kot..
Fallen asleep in school : seyes aku sgt jrg tido dlm kelas..dlm 5 taun x sampai 5 kali aku rasa
Broken someone's heart : next...
Cried when someone died : msti ah..tym abg aku mniggal ritu
Swam in the ocean : baru mggu lepas mndi kat pantai merdeka
Sat by the phone all night waiting for someone to call : aku jrang call..
Saved e-mails : x bleh..nanti korang anta spam..haha
Been cheated on : i hate backstabber..die3!!!..hehe

What
Your room look like : bumbung bocor btoi2 atas CPU aku
What is right beside you : kucing aku tgh tido
What is the last thing you ate : tah la org pggil menatang pe..tapi jenis kekacang la

Ever Had
Chicken pox : wktu skolah rendah
Sore throat : tgh sakit la ni..dgn ulser lagi
Stitches : xtau

Do You
Believe in love at first sight : korang pecaya ke?
Like picnics? : korang suka x?

Who
Who did you last yell at? : entah
Who was the last person you danced with? : tak ingat..haha
Who last made you smile? : my dearest..eh???

Final Questions
What are you listening to right now? : bunyik kipas
What did you do today? : mngadap kompiter
Are you the oldest? : aku muda dan hensem
Indoors or outdoors? : apa ni..kata final question!

Last person who
You talked to on the phone ? : ish..x ingat dah haih
Made you cry? : soalan mencabar ni..
You went to the mall with ? : sorang2..g window syopin ritu
Who cheered you up ? : korang la

Have you
Been to Mexico ? : x mau la..aku nk g Korea
Been to USA ? : baik aku pegi mekah

Random
Have a crush on someone? : pe pekdahnye korg tau..
What books are you reading right now? : lama dah x membaca
Best feeling in the world? : ngantuk disorong bantal
Future kids name? : ah..xbleh bgtau..nnti korang tiru
Do you sleep with a stuffed animal? : aku laki..xde pekdah nye
What's under your bed? : katil pon xde..
Favourite sport (s) : Bebola Sepak
Favourite place : Tempat tido
Who do you really hate? : backstabber..
Do you have a job? : wah..soklan ni mcm perli aku plak..aku cuti la
What time is it now? : 11.53PM
With however long it took you to complete this, post as " banyak tanya betul!" and tag 15 people :

Mulan Bulan
OliVia Chin
Mayday2!!!
Hajar Rasdi

mintak maap la ye..
x sampai pon 15 org aku tag..
hamba org kurang berada..
kawan pon xde..haha
xde la..aku x sempat la
yg da kna tag tu sila la ye layan post ni

November 29, 2010

Aku Bersara Awal Kali Ni

salam..

akhirnya dah sampai ke penghujung
penantian utk balik umah sjak berbulan2 tertunai
esok malam sudah mau pulang..
maybe x brapa bleh online sgt
ada byk sangat masalah yg dah terkumpul

haritu laptop plak rosak
mula2 hurup 's' bleh tekan..
ingatkan hang..rupenye mmg dah rosak
pastu terpaksa la bersusah payah stiap kali buat entri
de je hurup 's' kena paste @ tekan CTRL+V
wah..mmg tergugat angin dalam kepala

dah lama sket bateri die plak kong
dah x bleg guna terus sbb dah lama sgt
xpe la..sbb bleh guna charger je
pastu datang plak masalah lain..
walopon pasang charger ttp x leh idup
ingatkan charger yang rosak..rupenye x
pas je cucuk plug charger kat laptop,
terus je lampu charger tu padam..haishh

aku rasa aku dah cukup bersusah payah
nk buat camna..xde luck la kot
terpaksa la bersara awal..
tapi kalu ade berukband lae kat umah tu baik jugak
sebab esok aku bersusah payah bawak balik desktop
muahahaha..xkan aku menyerah utk berblogging


papehal pon..doakan aku slamat sampai umah la ea!

November 25, 2010

Peluang Ke Korea!!!

salam..

sape la yang x tau negara ni kan..
nama korea ni banyak..kira byk gelaran la
korea ni de plak bahagi dua bahagian
yg kt utara diorang panggil 'Chosŏn'
yg kat selatan  diorank panggil 'Hanguk'
byk sangat nama utk korea ni..penin kot
x mau la aku crita sejarah korea pnjg2 plak
sejarah malaysia pon aku kantoi..haha

aku dah lama blajar bahasa korea sbenarnya
start dari sekolah menengah lagi sampai sekarang
blajar korea sendiri-sendiri je, saja sronok-sronok

nk blajar google la..kat link gambar tu de web utk pronunciation die

hangul pon xde la susah mana pon aku rasa
x pon aku rasa senang sebab aku rasa sronok blajar hangul ni
waktu yg sama, aku blajar jugak bhasa perancis
yg bahasa perancis tu mmg blajar secara official la
kat skolah aku wajib amek bahasa asing
masuk-masuk je dah kna paksa amek bhsa perancis
time tu de bahsa perancis ngan bahasa arab je

walaupon aku blajar sendiri dan utk sronok2 je,
aku rasa tulisan hangul (tulisan korea) aku,
lagi bagus dari bahasa perancis aku..haha
perancis aku berserabut..ayat dalam esei mcm budak darjah 1
ayat2 basic je yang aku tau walaupon blajar 4 taun scara intensif
tapi aku x tau nk bckap dlm dua2 bahasa ni
susah kot..speaking English pon dah cap ayam
ada hati nk sembang perancis ngan korea..haha

niat mmg nk pegi sana la nanti
dah lama pasang niat ni..tapi blom sampai
belom sampai seru..seruan fulus belom cukup..haha
paling jauh pnah sampai pon vietnam..pegi bercuti taun lepas
tapi dengar khabar angin sepoi2,
kursus mekanikal marin ni aku de rancangan nk ke sana
program lawatan sambil blajar aka Global Outreach Program
wah..mmg menarik ni..
da macam byk je diorank ni wat program luar negara
hujung taun ni pegi Indonesia x salah aku
pastu time raya cina taun depan pegi Iran plak
mintak2 rancangan ke Korea tu menjadi la ea..haha

tapi pagi tadi time tengah breakfast,
aku dengar la brita kat radio Sinar pasal Korea
kan hari tu kecoh kedua-dua Korea main bom pulau

Yonhap / AFP/Getty Images
die cakap diorank dah get ready nk bwk balik student kat sana
takut2 kang berperang pulak kat sana
macam tengah ready la nk terima arahan kerajaan kalu suro balik
so aku pon terpikir la..
"cait!!student-student kat sana balik awal ah!!mana boleh!!haha.."
papepon harap2 xde la sampai berperang
kang mrebak habih sampai ke negara lain kan susah
aku pn x sempat lagi ke situ..haha

November 23, 2010

Aku Mahu DSLR Sebijik

salam

hadoi..da lama pikir masalah ni
bukan senang nk dapat menatang ni sebijik
da byk cara jugak yg aku pikir utk beli mende ni
1st skali pinjam duit abang aku..yg ni cara paling slamat
boleh buat loan kat die..bayar ansuran
tapi x boleh plak sebab die cakap die xde duit
sbb die turun kapal awal sgt hari tu
x sempat kumpul duit..
al maklumlah..die keja atas kapal..
skali cuti 6bulan..haissshhhh

yg kedua gadai segala yang ada..
hah..ni lagi bermasalah..
mende ape la yg aku ada yg boleh gadai
gadai maruah?haha..tidak!!!!

3rd way adelah kerja sampai mati wktu cti ni
nk kumpul duit punya pasal nk beli mende ni
tapi macam x ok je..
sebab aku dah byk download movie utk tgk time cuti
yang copy dari kawan pon x abeh tgok lagi..
adoi..cancel2..

bukan sebab pe aku nk DSLR
maybe lebih kepada kehendak kot..
macam sunat la..sunat muakkad..haha
fotografi ni mmg minat aku la..
macam tersekat je view bila pakai kamera hnphone
tambah pulak kalu pakai handphone nokia
esh3...huduh bebenor..gambar bergaris2
gambar pon xde la byk sangat nk kena touch up..
walopon aku dah dah agak cukup pakai photoshop
aku still prefer gambar yg cntik secara natural
gambar original la maksudnye

tapi slamat ade hnphone Sony K810 yg elegant
dilengkapi dgn kamera Cybershot..
gambar mmg cemerlang terbilang berbanding kamera Nokia 5MP
dah lama kamera handphone ni berbakti
masih bertenaga dan mantap lagi..

aku beli handphone tu waktu 1st year kat UTM
time tu nphone tu agak hot la sbb baru keluar
aku beli kat website lelong je..
yg bestnye sebab dapat murah sket..
kualiti die mmg terbaik..tenkiu tokey kedai

aku pon blajar la tgkap gambar secara berskala
tapi secara kecil-kecilan la..dana x banyak kan..
walaupon x cantik aku tgkap gambar (x cukup skill)
tapi rasa puas hati la jugak..aku tau aku berbakat..haha
ni antara moment yg best penah aku tangkap

gambar apa lagi yg lagi best selain dari gambar kawen kawan baik kan?
ini bukan sebarangan bunga,ini bunga taik ayam
ini bukan sebarangan daun,ini daun marijuana

ni bunga poppi ya kawan2..aku tangkap time kat thailand

view betoi2 kat luar tingkap aku..terbaik la wayar2 tu

ini gambar yg agak rare sebab aku jarang de kat masjid time senja2 ni..huhu

teka ni no plat negara mana?..yg ni aku jumpa kat Terengganu

ni aku tangkap time tengah bawak moto..mmg mencabar..haha


ni dah touch up sket pakai photoshop..agak pelik sebab tauke kedai moto ni bleh tanam pokok kat kedai die..




November 20, 2010

Gameshow / Variety Show Yang Best

salam..

sejak bermenjak aku cuti byk masa ni,
byk plak aku tgok gameshow
de yg kutip dari member2..
dan x kurang jugak yg aku dwnload pukul 3-4 pagi..haha
sumanyer dari jepun dan jugak korea
yg bestnye sbb variety show diornank mmg lawak
kepala otak diorankmmg kreatif buat gameshow yg pelik2
so ni antara feveret variety show aku la..

Takeshi's Castle

hah..ni mmg popular dulu2
dulu2 sblom mgrib tu msti tgok show ni dulu
die punya challenge mmg x mudah..
lepas dah pass suma challenge pastu last skali,


pegi lawan Takeshi..tuan punya istana
yg bestnya last challenge tu,
snjata yg takeshi guna bazooka air,
yg lain2 pakai pistol air yg beli 1 percuma 1 tu je
mana adil!!!

Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende!!
ni variety show dari jepun..
show  ni mmg da lama ada..
tapi xde kot tnjuk kat malaysia..
byk jugak la tatau tapi maybe penah tertgok kot
contoh macam sesion 'No-Laughing High School' ni
de byk lagi siri die mcm No-Laughing Police Station,
No-Laughing Hospital, No-Laughing Newspaper Agency...
ni antara contoh variety show tu



Running Man

yang ni pulak baru je kluar bulan 3 ritu
yah..sape yg tgok variety show lawak msti tau Yoo Jae-Seok

National MC yg sgt popular dan org panggil die 'grasshopper'
dlm show ni, diorang kna kurung kat 1 tempat
contohnya supermarker waktu closing time
diorank kna kluar dari tmpt tu sblom opening hour
ade la challenge2 yg kan complete utk luar
sape yg kalah kna mcm punishment la wktu opening hour nnt
aku pon baru je tgok, best2!!
tgah gigih mendownload..haha

Family Outing

haha..mmg sah2 la variety show paling best aku pnah tgok
aku dah crita pasal ni dlm post sblom ni
ubat paling mujarab bila tensyen, lapar mahupon mngantok


mmg lawak, variety show paling famous kat korea
utk tempoh spnjang dikeudarakan season1 slama 1 taun 8 bulan
MC die pon sama jugak si grasshopper tu
diorang mcm dah jadi 1 family dlm show ni
lagi best dari running man sbb diorank cast kt kampung2
sgt cantik kampung2 diorank..jeles aku
diorank siap buat lagu sendiri lagi utk show ni..haha 

November 19, 2010

Program Menarik Di Hari Raya

salam...


spt yg dijanjikan smalam
harini aku nk tnjuk sket tentatif raya haji aku
serius fun giler..gempak raya haji la kiranya
1st tym raya di perantauan la katakan..
aktiviti bermula malam sblom raya:


9.00pm: Main Boling
aku mmg terer bab2 melontar ni,
dapat no 1 lepas lontaran ke dua,
pastu terus merosot dpt no last..
ahhh..lupakan cerita ni


11.30pm: Ronda2 Keliling Kampus
kampus aku ni byk sgt jalan2 misteri
sebab byk sgt jalan2 yg x pernah aku lalu
adekah jalan2 tu tetiba muncul di waktu malam
ni bukan cerita hantu..jgn biarkn diri anda diselubungi..
Misteri..haha


12++am: Mendaki Gunung
sampai di tmpt tertinggi dlm kampus
sgt best tgok kampus waktu malam..
rasa nk baring tengok bintang ..
kalu de awek pon best jugak..
macam dlm crita2 korea tu..haha
dah2..lupakan crita ni jugak


1.30am: Parti Liar
sebab masing2 takut x bgn smbhyg raya,
kitornk nekad buat parti liar..
pergi buat float dan serba mak nenek lagi
tapi yg  x bestnya bilik aku la mangsanya
main kad utk ilangkan rasa boring
last2 skali semua tido kecuali aku
cisssss!!!aku la nk kena berjaga nk kejut diorank esok


3.00am: Layan family Outing
cara paling mudah utk x tido..haha


7.30am: Kejut Manusia2 sekalian Bangun
kejut member2 dan layan lagi family outing
aku telupa nk bawak baju melayu penuh,
de baju je..haissshhh
so tggu diorank la nk iron baju plak


8.00am: Ke Masjid!
serius aku mngantok giler time ni
tapi x mampu nk tido
org sbelah duk bersin2 plak..aiyoo


9.00am: Mencari Lemang
cuba mencari lemang utk dibeli di tepi2 jalan
ni mmg aktiviti yg x berpaedah la
de plak lemang jual kat sini


9.30am: Korban si Lembu
pegi tengok org korban lembu..
ramai pulak awek lembu kat situ
de jugak yg bawak biri2..budak2 naek buat mcm kuda
haha..


11.00am: ???
lepas balik dari mlawat kawan2 kat sini,
dan habes makan suma makanan diorank,
aku balik trus tido..x ingat pe dah
bngun2 dah malam..aiyoooooo
tentatif tamat..haha


seyes aku ngantok sgt2 tym tu
x ingat dunia bla dah tetido tu
habeh kna qada solat aku..btw,


2010, Seoul, North Korea


slamat hari raya aidiladha semua!!

November 18, 2010

Aku Memang Suka Gelak

salam..

lama menyepi ni..bukan pe
aku xde suara la..skit tekak..
ni baru ok..vokal dah kembali mantap..haha
semalam raya agak sayu la
1st time raya di perantauan
walopon skadar raya haji je..
tapi die punya feel menusuk kalbu kot
esok  lusa aku stori la pasal tentatif raya haji aku
agak menarik...

berbalik je jalan cerita yang asal,
memang aku suka gelak..(seperti yg tertera)

sronok nampak pakcik kite ni..jaga2 nanti lalat masok

best woo gelak..rugi kalu korank jarang gelak
nnti dah sedih x bleh dah nk gelak2..huhu
gelak ni tandanya hati tengah suka ria
org yg slalu hepi ni insyaallah awet muda
kalu x caya tngok la org yg slalu hepi
muka diorg nmpk muda dari umor
macam aku la contohnya..haha

sebab raya haji ni x buat pape,
aku pom bnyak la ngabeh masa tngok movi je
movi jenis seram2 ni mmg aku anti la
sori la dR Rozmey, mmg aku x tngok la cite 2 alam tu
mungkin x berjaya mncapai sasaran 40 juta
kurang 11 hinggit sebab aku x tengok..hehe

aku asyik layan variety show korea ni
Family Outing...mmg gelak x ingat dunia la


Family ni sbenarnya artis2 yg diorank kumpul
tugas diorank kna jga umah org tua wktu diornk pegi honeymoon
so macam2 aktiviti diorank..org tua tu la yg bagi task utk diorank buat
kepada sesiapa yg dah tngok tu, mmg tau la tahap best tu camna
citer yg aku boleh tengok ulang2..
sebab mmg lawak la..haha


tapi agak sedih la bila ending season 1
bila diorang buat reunion balik
lama la jugak family outing ni on air
sampai staun setengah kot..
mng award macam2 kot..
pastu start hyori tu kluar, suma pon nk ikot kluar
da macam satu family diorank
masuk season 2 dah x best..haish

ah, nk layan citer ni balik..babai

November 2, 2010

Hepi Besdei Untuk Anak Kesayanganku

salam..

first skali nk kna mintak maap la dulu
sebab x sempat wish dlm blog semalam
sebab pagi tadi de test..
sempat online pon kejap je
so harini kena la wat entri utk my baby girl


waa..sedar x sedar da setahun rupenye
dulu2 time lahir xde la comey sgt
tapi bila dah makin besar nmpk makin comey plak
biasa la..mewarisi kehenseman bapak die
mana x tumpah nasik kalau x ke lantai kan?
hehe..

dulu2 aku ingat lagi..
time baru2 die nk lahir tu,
x tidur malam aku dibuatnye..
nk pastikan semuanya ok sblom die lahir
kang xde la byk sgt mende nk prepare
bila dah makin lama makin popular plak die
lagi popular dari bapak die plak tu..cissss..haha

sepanjang proses die nk membesar ni byk la yg aku blajar
banyak ilmu yg aku dapat..yang aku belajar
ilmu tu suma aku guna utk diri sendiri dan utk die
terima kasih la banyak2 anakku
mesti korank x sabar2 nk tengok gambar daughter aku kan?
sebenarnya korank mmg da tengah tengok die pon
anak pompuan aku tu blog ni la..hehehe

smalam adelah ulang tahun pertama utk 1st post aku
so officially birthday blog ni la
papepon..happy birthday my daughter!!!

October 27, 2010

Aku Nak Kawin Awal Boleh?

salam..

tajuk kontroversi ni..haha
kalu golongan mak bapak baca ni,
msti diorang kata aku gatai..hehe
kalu yg sebaya ngn aku baca aku yakin,
korang mesti setuju kan?..muahaha


sbenarnya aku baru lepas baca satu note
aku jumpa link kat fb tadi..
rajin2 sila la baca kat sini..panjang sket la..
jadi stelah habis mmbaca, aku sangat menyokong ajib
parent skrg ada yg lebih prefer ank die de gepren or boipren
anak die kluar jalan pggang tgn dgn boipren die
kan dosa camtu..silap2 dikira bersekongkol buat dosa

sapa x risau kalau anak die nk kawen kan?
camna kalu anak die x bleh kawal fmly die
camna nk mnyara kluarga nnt..
bnyak lagi persoalan2 dlm surat si Ajib tu
tapi jawapan jugak diberi..
so,korang baca jela ea..hehe

ya..aku mmg mengaku..
aku mmg nk kawen awal..blushing2(pi mati..haha)
tapi seawal mana aku pon x tau
maybe nnt la aku try borak2 kosong bersama bonda
dan ya..tanpa ayahnda beta..maunya beta kena penyepak arab..haha
jadi sesapa yg nk join the group, i'm very pleased..haha
boleh amek borang dgn aku..yuran pendaftaran RM30..
hehe..ok..babai

October 23, 2010

Lagu Yang Hidup Seronok

salam..

tajuk cam pelik je..
xpe aku explain scara simple
sila baca explanation di bawah:

One of these days you'll be under the covers
You'll be under the table and you'll realize
That all of your days are numbered, all of them one to one hundred
All of them millions, all of them trillions

So what are you gonna do with them all?
You can not trade them in for more, no, no

Take every moment, you know that you own them
It's all you can do, use what's been given to you

Gimme a reason to fight the feeling
That there's nothing here for me
'Cause none of it's easy, I know it wasn't meant to be
I know it's all up to me, it's all up to me

So what am I gonna do with my time?

I'll take every moment, I know that I own them
It's all up to you to do whatever you choose
Live like you're dying and never stop trying
It's all you can do, use what's been given to you

All of the moments you didn't notice gone in the blink of an eye
And all of the feelings you can't help feeling no matter how you try

Take every moment, you know that you own them
It's all up to you to do whatever you choose
Live like you're dying and never stop trying
It's all you can do, use what's been given to you

Live like you're dying and never stop trying
It's all up to you, use what's been given to you

ya..sbenarnye ni lirik lagu da
lagu Lenka Kripac  Live Like You're Dying 


lagu ni da lama sbenarnya..
cuma aku ske lagu2 camni..
lagu relax dan jugak acoustic..sgt menarik
maksud lagu ni pon straight foward
make the most out of life
buat sehabis baik dalam setiap benda

disebabkan akhir - akhir ni banyak je exam,
so mmg sesuai la utk jiwa - jiwa kalian di luar
especially utk budak - budak U dan jugak SPM
selamat ber'exam' dan SPMing!!!

p/s: LENKA tu maksud die Cahaya/Nur..pasni bleh la bagi nama anak Lenka..haha

October 15, 2010

Apa Perlu Kapel?

salam..

mmm..lama x bersembang kat sini
skrg aku byk buat picture post je
bkn sebab pe..one picture save thousands words
dengan kata lain dapat menjimatkan letrik
padehal kipas kat bilik aku tu x pernah tutup plak
alasan kedua..aku malas..itu yang utama..hehe

nk cakap la sket pasal couple ni
sebab aku dapat rasakn kekecohan di sekeliling aku (dan bukan aku)
aku rasa byk mende serba x kena dan aku rasa x puas hati
bagi aku xde salahnya nk bercouple
bendenye mudah dan kompleks
ade satu syarat je utk start dan teruskan relationship ni
NO SINS..tu je
kalu bleh control satu-satunya syarat ni bleh proceed

1st skali apa tujuan nk kapel tu..
kalu stakat nk bekapel tu utk sronok - sronok,
kluar hujung minggu dgn awek, nk tnjuk rsa bgga de awek..
baik x payah..riak dan menambah dosa
cari la org yg boleh bgi nasihat dlm soal hidup
soal mati..dgn kata lain soal agama
bukan yg stakat bagi nasihat pegi makan ubat bila sakit je,
pegi makan kalu x mkn lagi...
stakat tu, roomate aku pon bleh bagi nsihat cmtu

kadang2 tu aku rasa sstngah prmpuan mcm dipergunakan
sori la kalu aku agak kasar dlm bbahasa. English aku dapat bapa je pon..haha
sstngah tu mcm x perasan mende tu..aku plak yg perasan
ambik contoh mcm kawan prmpuan aku sorang ni (bkn special one ok)
aku saja la belek2 kat fb die..pastu terperasan 1 gambar
pastu pakwe die pon komen:

wah..gebunya sayang!!!

dan si aweknye menjawab dgn malu2 ayam kononnya
what the....rasa nk gelak pon de
haish..laki tu mcm suka kat die pon sbb die cntik je

aku de jugak cakap kt my special one
walaupon mcm agak bertntangan nganprinsip lelaki sejati kononya
aku tetap kata kat die:

jngn percayakan saya sepenuhnya sampai la saya jadi yg halal bagi awak

oh..yg ni quote aku..all right reserve
sebabnya mudah je..xde sape tau hati org lain

kalau la yg dicari tu perempuan yg cantik, kecantikan la yg korg dpt
kalau la yg dicari tu perempuan berduit, duit la yg korg dpt
kalau la yg dicari tu perempuan yg popular, ppulariti die la yg korg dpt
kalau la yg dicari tu perempuan yg beragama, korank dapat semuanya
dan lain2nya tu sebagai bonus

kalu kriteria di atas tu x dipenuhi
sebab tu la jadi kes2 yg mana kapel 5-6 tahun
pastu clash jadi mcm2..fenin - fenin
di pandangan aku sbg seorg loser dlm bab2 kapel ni
so berguna jugak la bila dpt experience diclash talak 3..haha

October 13, 2010

Mudahnya Jadi Student!!!

salam..

oh..sibuk giler mggu lepas
miggu ni lepak giler..
boleh plak men futsal malam2..haha
budak2 ni suma tensyen kot..
esaimen ngan projek byk nk kena hantar
rasa susah jadi studentkan?
di sini aku nk tunjukkn betapa mudahnya mnjadi pelajar

utk soalan ni, kena tnya ninja turtle agaknye

ahhh..betoi jugak..tinggal bumbung jela

cikgu die mesti risau la..haha

wooo..baru aku prasan..bijak2

ni yang terbaek!!!

fulamak..cikgu die pon stuju..siap bagi mrkh bonus lae

ape la soalan senang sangat..dah terang lagi bersuluh

kejam tol cikgu die..siap tmbah air mata lagi..

ni pikir pe mende la..sempat lagi men game..

hah..sape kata susah?
alahai..kacang je jadi student kan?
muahahaha

October 7, 2010

Bestnye Jadi Tentera!!!

salam...

sejak bermenjak ni aku asyik google gambar je
ni gambar senonoh ok..korank je pikir kotor..haha
banyak gambar2 yang best aku nk tunjuk
so hari ni,pakcik2 skalian ni nk tunjuk
betapa sronoknya jadi askar!!!

banyak stok..bak sket..haha

punya la ganas nk jual biskut..esh3

rilek dulu..men xbox dulu

simple dan padat arahan die..haha

boleh bawak binatang peliharaan jalan2 lagi

mesti die lupa nak pakai crocs die ni

kete + baju kebal @ bebal

macam nescafe 2 in 1 la kiranya

waklu..curi anak sedara aku punya pedang!!!

"anda telah berkhidmat dgn cmrlang, teruskan usaha"
bes kan?
da pasang angan2 nk jadi askar?
hehehe...

September 29, 2010

Google Suggestion Yang Best

salam...

sape x tau google tu pekejadah angkat tangan!
bukan sebab pe..sebab aku nk tembak
bohong la kalu x tau..jakun tahap ayam la camtu
kalu dah baca blog aku pon x tau lae google tu pe
asal bukak je tenet slalunya die la jadi homepage
dulu suka guna yahoo..tapi sbb lmbt sgt nk loading
bek guna google..simple mimple

semalam saja sronok2 taip kat google
kan de suggestion..saja nk tengok - tengok
dan lihatlah apa yang berlaku


why does poop float

how do you grow a condom

btoi jugak..stuju2

haha..so aku jumpa la lagi beberapa site yg ade gambar camni
tengok la kat googlelolz.com
ni antara yang best aku smpat tengok

punya panjang suggestion die..haha

haha..bengong

ni mmg xde keje la gamaknye
kesian..nnti dah kawen kna beli 2 lampin..lampin anak ngan suami..haha
die kencing dalam telinga die kot

pe kejadah la suggestion ni

jawapannya: "cheese that isn't yours"

die bela giraffe kot kat umah die

xtau pulak aku..btoi la kot

mmg la menggeletar, ingat sedap ke dirt tu..ingat nasik ke hape
haishhh..macam2
jadi bila nak googling tu hati - hati la ea
kang kluar bende - bende camni plak..haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...