Pengikut Taksub

November 2, 2010

Hepi Besdei Untuk Anak Kesayanganku

salam..

first skali nk kna mintak maap la dulu
sebab x sempat wish dlm blog semalam
sebab pagi tadi de test..
sempat online pon kejap je
so harini kena la wat entri utk my baby girl


waa..sedar x sedar da setahun rupenye
dulu2 time lahir xde la comey sgt
tapi bila dah makin besar nmpk makin comey plak
biasa la..mewarisi kehenseman bapak die
mana x tumpah nasik kalau x ke lantai kan?
hehe..

dulu2 aku ingat lagi..
time baru2 die nk lahir tu,
x tidur malam aku dibuatnye..
nk pastikan semuanya ok sblom die lahir
kang xde la byk sgt mende nk prepare
bila dah makin lama makin popular plak die
lagi popular dari bapak die plak tu..cissss..haha

sepanjang proses die nk membesar ni byk la yg aku blajar
banyak ilmu yg aku dapat..yang aku belajar
ilmu tu suma aku guna utk diri sendiri dan utk die
terima kasih la banyak2 anakku
mesti korank x sabar2 nk tengok gambar daughter aku kan?
sebenarnya korank mmg da tengah tengok die pon
anak pompuan aku tu blog ni la..hehehe

smalam adelah ulang tahun pertama utk 1st post aku
so officially birthday blog ni la
papepon..happy birthday my daughter!!!

5 comments:

Nur Mudrikah said...

besday my daughtr plak next month..
dya lwat ckit..nama dya sangat comel
penuh makna lae (sila translate nama blog)haha
tahun dpan bleh sambut besday tu sama2 eh..ngeh3

Aku Skema said...

haha..boleh la kot rasanye..

MuNie said...

arini birthday i jgk..

I n n z said...

aku dah agakk dah mesty blog kau punyeee .
hahaha xD

happy besday .
tade name ke ?

Aku Skema said...

munie - la.ko nyer besdei pe?blog ko gak?
innz - nma doter aku abstrak..nick die lenka..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...