Pengikut Taksub

November 18, 2010

Aku Memang Suka Gelak

salam..

lama menyepi ni..bukan pe
aku xde suara la..skit tekak..
ni baru ok..vokal dah kembali mantap..haha
semalam raya agak sayu la
1st time raya di perantauan
walopon skadar raya haji je..
tapi die punya feel menusuk kalbu kot
esok  lusa aku stori la pasal tentatif raya haji aku
agak menarik...

berbalik je jalan cerita yang asal,
memang aku suka gelak..(seperti yg tertera)

sronok nampak pakcik kite ni..jaga2 nanti lalat masok

best woo gelak..rugi kalu korank jarang gelak
nnti dah sedih x bleh dah nk gelak2..huhu
gelak ni tandanya hati tengah suka ria
org yg slalu hepi ni insyaallah awet muda
kalu x caya tngok la org yg slalu hepi
muka diorg nmpk muda dari umor
macam aku la contohnya..haha

sebab raya haji ni x buat pape,
aku pom bnyak la ngabeh masa tngok movi je
movi jenis seram2 ni mmg aku anti la
sori la dR Rozmey, mmg aku x tngok la cite 2 alam tu
mungkin x berjaya mncapai sasaran 40 juta
kurang 11 hinggit sebab aku x tengok..hehe

aku asyik layan variety show korea ni
Family Outing...mmg gelak x ingat dunia la


Family ni sbenarnya artis2 yg diorank kumpul
tugas diorank kna jga umah org tua wktu diornk pegi honeymoon
so macam2 aktiviti diorank..org tua tu la yg bagi task utk diorank buat
kepada sesiapa yg dah tngok tu, mmg tau la tahap best tu camna
citer yg aku boleh tengok ulang2..
sebab mmg lawak la..haha


tapi agak sedih la bila ending season 1
bila diorang buat reunion balik
lama la jugak family outing ni on air
sampai staun setengah kot..
mng award macam2 kot..
pastu start hyori tu kluar, suma pon nk ikot kluar
da macam satu family diorank
masuk season 2 dah x best..haish

ah, nk layan citer ni balik..babai

10 comments:

cik zaza said...

family outing...best2.
sbb ada big bang..lala

rossoneri said...

heheheh family outing mmg best..variety show korea ni kalo yg best tu mmg kelakar lah..

[BLACKBEGGIE] said...

try la tgk running man pulak..mmg da best la. :)

apik pehe said...

hahaha..cite ni mmg sntiasa wat aku gelak sakan..
memang best lah...
season 2 tu x brapa sgt..aku x layan lg..hahaha

Aku Skema said...

cik zaza - big bang -> dumber's brother..haha
rossoneri - btoi2..yg kelakar sbtiasa best
blackbeggie - running man tu de jugak org bg cdngan kt aku suro tgk..xpe.nnt la layan running man
apik - xbest ah..hyori xde..haha

MingMing said...

gelak itu menyerlahkan kecomelan..haha

Amancits Sullen said...

ye,harus tengok itu running man kalo ko da tengok family outing

Cik Ekin said...

lagi best kalau ekin pon dapat tengok cite ni jugak. hehe :)

Aku Skema said...

MingMing - mekaseh puji aku comel..haha
amantic - hah..pe lae!supply la aku citer running man!!
ekin - ni cerita wajib tonton (18WT),pegi cari@download!haha

fake chunderella said...

tak sangke lak incik tengok citer ni

tapi memang pon citer ni kalo gelak memang tak hingat dunie ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...