Pengikut Taksub

April 25, 2011

Mintak Tolong Sikit Ni Kawan - Kawan

assalamualaikum..

kepada yg slalu datang tu mesti rasa pelik
tetibe je lain macam je ni..silap blog ke hape?
takde la..semalam sehari suntuk aku ubah layout blog ni
kepada yg baru datang tu ignore jela..haha

semua nampak macam ok je di mata aku ni
tapi bukan semua orang sama kan?
jadi kat sini aku nak mintak tolong la sangat-sangat
please!!!!!!
jadi kepada yg tengah baca tu tolong la aku ek
xde la susah mana pon nk tolong aku ni..
tolong komen sket je pasal layout ni
mana tau kot-kot ada problem dalam blog ni yg aku tak tau
kot - kot la ada error yang aku tak sedar ke
sebab semalam aku banyak main dengan HTML code semalam
konon - kononnya terer la sangat ubah HTML code..haha
tolong ekk..jap je..haha

terima kasih!!!

13 comments:

shafinaz (: said...

Okay jea pung , tak sakit mata , ahah :)

Feizal said...

cantik...kemas...

header style..tulisan tue font aper yer??pkai cs ke?

Amancits Sullen said...

tulisan ok..tapi kalau pakai tulisan mcm verdana ke,nampak ok lg kot..elak tulisan berekor mcm times new roman..warne ok la.match ngan layout..hitam masok ngan kuning n putih n oren.ceh mcm hebat lak aku..

☻UsaGi NaNa☻ said...

ok...nice~~

AmenoWorld said...

ruangan utk komen aku pening. mungkin pasal aku rabun kot. hehehe..

Aku Skema said...

shafinaz (:
ok ek?..tenksss!!!

Aku Skema said...

Feizal
haah..pakai photoshop..font karabinE.
download dari internet

Aku Skema said...

Amancits Sullen
haah..aku pon suka jugak template lama..tapi aku nk jadi independent skrg ni..bajet budak indie la..haha

Aku Skema said...

☻UsaGi NaNa☻
hokey..tenks!!

Aku Skema said...

AmenoWorld
woo..sebab x jumpa button ke tulisan die?kalu tulisan tu mmg aku x reti ubah..haha

HajarRasdi [BdkKck] said...

okey la.. not bad. tp aku lg suka blog lama.. =)

Aku Skema said...

ala..ok la ni kan?at least aku buat layout ni semua dgn kemampuan diri sendiri..hak3

fake chunderella said...

ermmmmm...tulisan kot, susah cket nak bace, berpinar-pinar mate ni, yg len, sumer ok.CHANTEK!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...