Pengikut Taksub

April 4, 2011

Cawan Kopi Yang Kreatif

assalamualaikum..

dah nak malam ni mengantok pulak
banyak pulak kerja nak kena buat
ingat nak minum kopi la sedas dua
bagi ada flying kick sket..
tapi nak pilih cawan mana ek
banyak pulak cawan-cawan yang best

ingatkan baju tadi..boleh main zip-zip..haha

uh..cantik..sayang nak guna ni..x boleh

sapa x tau Alt + Ctrl + Del memang buta komputer..x tahu jugak try la tekan sekarang

yang ni siap boleh seimbang lagi..macam magik pulak

yang ni memang jimat..boleh buat kopi banyak kali..x payah beli kopi dah

x cukup satu cawan?..ni penyelesaiannya

hah..yang ni siap boleh bawak pegi bergaduh lagi

yang ni memang aku suka..kreatif2

yang ni 2 dalam 1..nanti nak melamar bagi je cawan ni..hehe

yang ni cawan yang angkasawan guna..diorang pon nak minum kopi jugak

waaa..yang ni memang smart la..pandai die buat

yang ni siap ada sukatan lagi..kalu kat ofis memang berguna la

yang ni memang best..x payah tiup-tiup bagi sejuk..makruh

yang ni ada sukatan mengikut kaler..kalau stakat minum air kosong x payah la beli cawan ni

yang ni aku suka sebab die ada ilmu..mungkin ilmu tu terserap dalam air..sapa tau..haha
nak pilih cawan pon dah rasa susah
last-last skali pegi kedai beli air tin..
tak pon pegi 7-Eleven beli Slurpee
selesai masalah..haha

10 comments:

Nur Mudrikah said...

suka yg macam komputer pnya keyboard tu..statement tak boleh blah nk mlamar guna cawan j

Nur Mudrikah said...

suka yg macam komputer pnya keyboard tu..statement tak boleh blah nk mlamar guna cawan j

A D I A said...

suka cawan yang bertingkat2 tu, nampak cam cool je bila minum. cam gelojoh pun ada hehehe.

HajarRasdi [BdkKck] said...

unik gila kan suma cawan2 nie.. teruja gila tgk!!

Aku Skema said...

mudrikah - senang kan?jimat..haha

ADIA - xpe glojoh minum..org comot ni cute je..haha

Hajar - beli la kat aku sbijik..haha

dwaty said...

MANA NAK DAPATKAN CAWAN YANG BOLEH LETAK BISKUT KAT BAWAH TU...

Aku Skema said...

x tau la..kalau jumpa beli 2 ek..haha

MamaIeta said...

Wah! hebat2 cawannya. nak semua boleh?

mykhalis said...

suka yang bentuk ctrl alt shift..canggih arr

alongxp said...

terbaek la...cawan yg kopi tu baru betul kalau die ckp,saye minum secawan kopi...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...