Pengikut Taksub

February 9, 2011

Saya Blogger Hambar Yang Mencari Kawan

salam..

sekarang dah ramai blogger
tambah pulak sekarang dah mudah nk dapat koneksi internet
tringat zaman dulu..zaman xde berukband lagi
mmg susah la nak online..
1st time aku online waktu tingkatan 3
tu pon cikgu yg bawak masuk lab komputer
suro cari maklumat utk nak siapkan projek
sbb lambat kenal IT la aku ni buta IT sket kot

tapi aku dah lama la tau pasal komputer
start waktu ayah aku beli komputer sblom masuk tadika
pasal komputer mmg aku terer la jugak
stakat nk pasang desktop dan setting-setting tu dah selalu
tapi kalu suro aku setting pasal internet je mmg aku cakap x tau..hah

tadi saja jalan2..
jalan-jalan dalam dunia maya la
duk blogwalking dari gengblogger la slalunya
kat sana ramai yg best-best
so aku pon tumpang la mlepak dalam forum
duk merepek kat situ..
dapat pelempang sedas dua kat situ..haha..gurau

ramai yg popular kat situ..
yg kaya pon ada..serius kaya kot
dari iklan-iklan dlm blog la..yg buat blogshop la
aku jugak x femes-femes..haha
aku pon x suka sgt femes-femes ni..
takut trasa riak pulak..

style masing - masing pon lain..
ada yg suka buat karangan panjang-panjang
yg suka buat entri 2-3 baris pon ada
yg buat entri gambar semata-mata pon ada
macam aku punya style macam ni la
syle macam baris puisi sket
setiap ayat x akan sampai side sbelah kanan
xde ayat yg panjang sampai kena sambung 2 line
bila lost time membaca senang nk trace.bagi aku la

papepon niat nak berblog tu la penting
ada yg nk cari polower.ada yg nk faymous
ada yg nak nmpk bergaya..ada yg nk duit
niat aku kat sini just ni nk cari ilmu dan jugak kawan
x kesah la ilmu macam mana..
janji ada manfaat walaupon sekecik mana

cari kawan biar beribu
rajin - rajin la berkawan
mudah - mudahan dpt ilmu dari kawan
apa lagi..jom la melepak dan menyemak kat GB
boleh kita sama-sama kena lempang sedas dua
baru seronok..haha

17 comments:

belia bangkit said...

rilex2, blog ko best aper...thumb up!

HaJaR said...

haha..aku ska la plak post hg yg nie..=)

Remzdan said...

aku suke cara kau smpaikan sesuatu bende, maksud aku, gaya kau tulis. nice :) salam perkenalan jugak :)

Misteri Lelaki Berkuda Di Mesir

baincardin said...

kongsi ilmu berguna dlm blog ni mmg tersgt bagus. ^_^

MuNie said...

USD 10 punya blog nih. haha

Sunah Mohammad said...

wah, ada style la tu~~ :)

Cik Sehari said...

sangat suka dgn style penulisan skema :)

Aku Skema said...

waa..byk plak peminat aku..sori la x smpt reply..esok sibuk slalu rugi..haha..ni pon baru bleh online

Mr.Kerro said...

aku slalu nmpk ko kt forum GB aku skema..kalu ko prasan aku technoboyz..haha..best gak byelap kt sana..ekekekeke

secretsofbilikD said...

bes post yg ni^^

Aku Skema said...

mr kerro - aku lagi slalu nmpk ko..haha
bilik D - best?aaauuuuu..haha

ciQu said...

perghhh...
tgk tajuk pon da start nanges2 terharu punye pasal.
entri from deepest part of da heart...kunun la.XD
best ah entri gini.. br smangat nk blogging walopon blog aku x laku2. TT3TT

zeeleey said...

leh..buat lagu nih!! hehe

Aku Skema said...

ciqu - kamon la..ko dtg je mlepak sini..ramai2 bleh kena lempang..haha
zeeleey - hah..elok sgt la..buat lagu tema GB..haha

yuiameera said...

nice la..senang nak baca..well, stiap blog mesti ada identiti sendri baru org kenal dan xlupa..kn? heeee

Eqmal said...

tggu sat,,bukan setakat pelempang,penyepak,,pelangkung,,suma aq kasi kat GB,,hak3,,gurau jerk

Aku Skema said...

ala eqmal..ko aku dah selalu lempang sedas dua..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...