Pengikut Taksub

February 26, 2011

Contest Terima Kasih 333

salam..

wah..ni ape sebab plak duk happy-happy ni?
nk bertenkiu-tenkiu pulak tu
tatau la..mungkin aku kena penyakit baru kot
penyakit happy tak tentu pasal (masalah mental)
mungkin sebab aku tengah sibuk kot
tu aku cuba utk buat-buat gembira
nk hilangkan stress kot

citernye camni..kalu korang perasan la
polower aku dah sampai 333..wao..sikitnya..haha
lagipon aku kan newbie lagi..

sebabnya aku mmg x suroh org follow pon
kalu pegi blogwalking pon xde plak aku suroh follow balik
zaman dulu-dulu ada la aku buat camtu
tapi sekarang aku lagi suka loyal reader
saya berblog cuma untuk berkawan..saya kan hambar sedikit..muahaha

lagipon sejak lepas cuti raya cina haritu aku sibuk
dengan nk uruskan program fakulti, program pegi Jepun la..haha
nak blogwalking pon x sempat sangat
just sempat post, pastu ping kat GB
lepas tu duduk berdebat kat forum..(tadi kata xde masa)
sebab dekat forum x perlukan konsentrasi sepanjang masa

lagipon aku tengah conduct satu survey
nk tengok apa kesan kalu aku just menjawab di forum SAHAJA
dan meminimumkan blogwalking..
jadi inilah keputusannya


boleh tahan la tu..ni kira rekod la kot..
x penah lagi aku dpt trafik byk cenggini..
kan aku dah bagitau..aku kan hambar..haha

disebabkan aku dah niat nk buat contest bila polower cukup 333
aku x tentukan lagi nk buat kontest camna
tapi rasanya nk buat photo kontest je kot
hadiah pon nk bagi topup je kot..RM50 ke..kecik2 je
try korang bagi cadangan kat aku!

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

contest simple & mudah syaratnya selalu jd perhatian blogger.. ada sy buat entri pasal ni.. ada yg ckp tak suka kalau suruh tag or pacak banner kat sidebar.. so, maybe boleh guna sebagai rujukan untuk buat 1st contest or GA
Boleh rujuk entri ni KENAPA CONTEST, GA OR SEGMEN KORANG TAKDE SAMBUTAN?

entri terbaru melekit
MASIN JUGA MULUT AKU YER..

MuNie said...

ha baguih! nape xbg je summer cap kowat hadiah? hahahha

tapi ak xdpt ler.. kalah ngn org2 yg ade camera mahal

Nur Mudrikah said...

woh.. kalo gitu sy pun nak join da contest la.. 50 hengget tu..hehe

Aku Skema said...

xpe..nnt dah de idea saya bagitau la..ni x de idea lagi ni

Raihana Izzati said...

hey,,im going 2 b 336th.
cntik gk pe=)

n,,i lik ur blog.
xpushy2=)

| cik azeya | said...

aku ikott kamu. #347. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...