Pengikut Taksub

February 22, 2011

Kami Benci Blogger!!!

salam...


hadoi..habes la aku kena blasah
dah nama pon blogger, boleh plak benci blogger..haha
tolong tuanku..hamba minta maap..
bukan hamba yg cakap macam tu..drama plak..hehe
cerita die macam ni sebenar-benarnya

tadi waktu duk berblogjogging
ada member aku mention pasal satu group ni
so aku pon pegi cek la..
group tu kat fesbuk
nama group tersebut adelah..jeng3..
..Kami Benci 'BLOGGER'..

terima kasih en.google kerana menyokong saya
agak pelik la aku rasa die ni
mungkin sebab die dah xde aktiviti masa lapang kot
tu yang seronok-seronok buat group tu..
xpon sebab kurang didikan agama,
mungkin kurang perhatian ibu-bapa,
ataupon pengaruh rakan sebaya yg tidak sihat
dan jugak sebab-sebab umum lain
yg ditulis dalam exam pendidikan islam/moral bahagian akhlak

x baik la nak benci-membenci ni
sangat tidak sihat aku rasa
sebab ni jugak la aku dah berhenti bagi sokongan
terutamanya bila tengok bola sepak
boleh bergaduh sesama kawan baik woo
tambah pulak bila masing-masing sokong kelab yg berlainan

papehal pon be chill la..kita kan cool
tapi kalu korang nk pegi blasah die aku relakan
blasah je cukup2..biar die rasa nk tutup je fesbuk die
pegi je berperanghabes-habesan
ramai rakan blogger kat situ..
dah macam tempat n k promote link plak kat situ..haha

lebih kurang beginilah situasi beliau..haha

7 comments:

antudegil said...

memang dah tak ada kerja la tu. memacam bagai...

Entri Terkini : 10 Manusia Terkenal Yang Sebenarnya Tidak Pernah Wujud

Aku Skema said...

biasa la tu..len kali kalu dah boring ajak la aku men congkak ke..batu seremban ke..kan berpaedah tu

Hairi Ahmad said...

mesti ada benda dorg tak puas hati pasal bloggers...hahah!

KAY said...

ish ish... kenapa la diaorang tu...kanh aku pulak yg benci diaorang tu..he he..

KAY said...

Pergi intai tadi kat page tu... siap tulis ni lagi oo...
Katakan Benci Pada Blogger....Jikalau dh benci...sertai jelah.... :)
ada ka patut ?

ciQu said...

benci apekejadah cenggitu..sume duk pakat promote blog masing2 kat ctu. boleh plak. XD

Aku Skema said...

bukan la..yg duk promote tu suma blogger..saja nk bg pengasas group tu pressure sket..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...