Pengikut Taksub

March 1, 2011

"Aku Skema"

assalamualaikum..

ya..tu la nama yg aku guna
ada sebab la kenapa aku guna nama tu
simple je..dgn harapan aku dapat menjadi skema
nk definisi yg sebenar skema tu apa?
skema tu byk maksudnya..
x jumpa pon mksud dlm kamus dewan yg aku nk mksudkan tu

skema mengikut takrif aku ni mengikut peraturan la
bila org cakap pasal skema,
slalunya org cenderung utk ke arah negatif
org slalu guna utk perli je rasanya
"ko skema la" mesti rasa mcm kena perli kan?

aku amek nama ni pon ada sebabnya
aku rasa macam dah penah cerita..tapi xpe la
cerita die macam ni sebenarnya..
waktu awal-awal blog ni nk lahir
aku kena saman dlm universiti..x ingat sebab apa
so, time tengah tensyen-tensyen tu la
aku nekad nk guna nama Aku Skema
dgn niat aku dpt menjadi insan yg lebih skema
dan x lagi disaman setiap semester

dan inilah keputusannya :


kena saman lagi pulak dah!!!

15 comments:

Hajar Rasdi said...

skema ke hg nie?? hahaha..

(ttiba teringat hg dtg skola secara mengejut last year..pastu aku paw hg..)

time tu tgk, xdela skema sgt kn.. =p

Nur Mudrikah said...

hah, kena saman lae? dah macam kwajipan pulak..
rasanya dulu kena saman sebab silap parking kot.. heh.. teruskan jadi yg skema okeh

Aku Skema said...

hajar - aku skema pe..bwahaha

mudrikah - yes..sem depan boleh cuba lagi

ciQu said...

ah...patut ar dalam kelas skema semacang jer. klas xpernah ponteng..asaiment tak pernah copy..tutorial lagi lah blom suruh pon dah buat. XD.

dwaty said...

skema ni bukan selalunya dikaitkan dengan nerd ker??... rambut belah tepi... pakai spek mata besar.. ala macam c nicholas dlm cite betty tu... hehehe

Aku Skema said...

ciqu - biasa la..contoh pelajar terbaik..haha

dwaty - tu nerd..aku spek pon x pakai..haha

adibah yusof said...

kesalahan yg ko buat, xde pelekat utm n xbwk lesen kan?hahaha..kena saman kt ne nie?dpn k9 ea?

| cik azeya | said...

haha.
pakgad utm mmg suke saman2 org.

-_-

Aku Skema said...

dibah - aku ada lesen la..cuma die expired 10/3 ni..haha

azeya - biasa la..mngkin pakgad tu rasa beliau lebih hensem kalau die saman..haha

S.3.V.3.N said...

kurang skema sbb tu kena saman. hahaha.

Aku Skema said...

nk try jadi skema la ni..kena mantapkan keskemaan..haha

Amirrah Zawani said...

oh sebab kes kena saman ka??
haha!! aku tak skema sgt la :)

Warna Warni Kehidupan said...

ayyak...tengok ketas saman tu rindu la pulak kat UTM...

d_tieah said...

Skema tu pd dasarnya sgt elok tapi pelik kenapa bila orang nak sindir cakap skema sangat kau ni..! Setuju sangat.. Hahahaha.. Asal ek?
Tak bagus ke skema?
Erm..



Entry Terbaru : Blog Lucah Semakin Digemari

Aku Skema said...

diorg jeles aku skema..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...