Pengikut Taksub

April 2, 2011

Makanan - Makanan Yang Kreatif

assalamualaikum

hari ni aku lapor sangat
tengah malam pon lapo lae
so aku decide nk google je
harap ada makanan yg boleh order secara online

apa ni? epal beracun ke cendawan beracun

aduh..yg ni x sanggup nk makan plak

yg ni x lalu makan la pulak..wekkkksss

adoi..ni baby ke mumia ek..xpe la

boleh makan ke ni..sayang kot nk makan

star wars..pegi balik warship ko la

yg ni aku nk letak dlm frame

takziah la ek..mati sebab terkepit keranda la pulak

yang ni pon tamau makan..nk buat frame jugak

aduh..yg pegi kerat watpe..aku DSLR pon takde lagi

ok2..yg ni boleh makan..yg atas tu boleh simpan

aduh..berbelah bahagi pulak

apa ni? sampai dah tak tau pe bende ni..haha
boom..tamat
aduh..semua aku x bleh makan..
korang datang masak kat aku la..haha

10 comments:

-aqmalazmi- said...

pehhh..menyelerakan kowt!

ciQu said...

yang no. 3 tu nampak cam juicy jer... mesti sedap nih...

Aku Skema said...

aqma - ko blanja aku..komponm aku beslera..haha

ciqu - ko makan la dulu..nanti aku polow

ai n i s h a f i qa said...

ngeee~ trus kenyang tengok ...^^

FaKArePa!n said...

kalau dah lapau, semua akan dibedal.. haha

nabihancakap said...

wah2!! chumel nyer mknn.. syg kowt nk mkn..

syaimz said...

deng,stylo+niceeee

Warna Warni Kehidupan said...

wah memang kreatif tapi cam tak lalu lak nak makan huhuh

Aku Skema said...

tu la korang..jgn makan..bagi je kat aku..aku letak dlm frame..tiap2 hari tengok dah kenyang..haha

MamaIeta said...

Alamak! makanan pon ada senikan? eeeemmmmm dah makin kretif org2 kat planet bumi ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...