Pengikut Taksub

April 29, 2011

Abstrak Versi Lawak : Definisi Couple

assalamualaikum..

aku memang tak heran la sekarang ramai yang dah couple-couple
aku punya stand point pasal hal ni takde la ekstrim mahupon terlalu berlembut
tengah-tengah dan bersederhana la senang citer..
sape yg x baca entri semalam memang rugi la..pegi la baca kat sini
hari ni aku nk share satu gambar yg agak menarik la..dah lama aku simpan
hari ni baru nk tunjuk kat korang..korang pikir-pikir la sendiri..haha

cekedaud :

p/s : mesti korang pon penah pikir camni kan?..esh3..haha

4 comments:

dak eina said...

setuju sgt! pompuan cantik + pompuan cantik = musuh. ramai kot!

sally atikah said...

hahaha. cool kot. everyone pernah fikir mcm ni. haha. :P

hensem+hensem = gay. hahaha

HajarRasdi [BdkKck] said...

aku penah tgk sampai 5 yg atas tu ja. x sangka ada banyak lg. tp, macam setuju ja ngn yg last tu. hahahaha

Aku Skema said...

haa..tengok..kan ramai je org stuju..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...