Pengikut Taksub

April 27, 2011

Abstark Versi Lawak : Photographer Super Pro & Ekstrim

assalamualaikum..

aku tau ramai yang jadi photographer secara langsung atau tak langsung
tabgkap pakai DSLR ataupon just guna kamera handphone 0.3 megapixels je
takpe..janji jadi salah satu ahli dalam dunia photographer
tapi ada jugak yang suka sangat-sangat pasal photographing ni
sampai jadi obses dan jadi photographer ekstrim..
nak tau apa tu photographer ekstrim?..jom aku tunjukkan

memang aku respek habis la photographer ni


tengok..budak ni lagi berani dari aku..haha..rilek je
ni nak tangkap gambar pe?..kutu dalam lubang hidung?
ni spy ke hape?..ninja kot
tu die..biar betik die ni
sampai tepi curang gunung pon nk jugak lighting tu
catiknya die besarnye lens die
lubang kunci pon boleh la..janji bleh skodeng
"apo aku takot..ko tembak aku pon tembak jugak" kata beliau

10 comments:

Jo Qusary said...

yg tgh tido peluk kamera besar tu naktangkap apa pulak... tangkap mimpi?

ASaDa RyutaRo said...

super berani, dah kena acu senapang boleh lagi selamba ambik gambar.. ke orang bawak senapang tu telah di arahkan posing macam tu? hahaha

Nur Mudrikah said...

fokus utama lens yg besar atau prmpuan tu yg cntik..musykil ni..;p

Aku Skema said...

Jo Qusary:
tangkap mimpi?boleh jadi la kot tu..

Aku Skema said...

ASaDa RyutaRo :
aku pon x tau..tapi aku rasa mmg die berani la..maybe boss die ugut kalau die x dapat shot yg best, die kena fired kot..haha

Aku Skema said...

Nur Mudrikah :
dua2..haha

Tuan Putri said...

hahahha besarnye camera die..heheh boleh buat dinding..hahahha

Aku Skema said...

Tuan Putri :
buat dinding camna tu? pendinding ke?..haha

HajarRasdi [BdkKck] said...

wahh.. keta tu berjalan ke tak yg dia berani sgt tu?

Aku Skema said...

Hajar :
aku rasa keta tu mmg berjalan la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...