Pengikut Taksub

July 31, 2011

Abstrak Versi Aku : Goodbye To This Month

assalamualaikum..

akhirnya aku ada masa buat post baru..haha
lagipon sekarang dah takde sumber kerja
waktu praltikal yela..sibuk yang pelbagai
tiap-tiap hari pon dapat ilmu baru..
duduk rumah pon x buat pe..
jadi tiap-tiap hari kena cari ilmu baru dari internet la
boleh la kot update hari-hari..haha

bulan Julai dah sampai ke penghujung..
termasuklah yg lebih mulia, bulan syaaban
yg mana secara official habis waktu maghrib tadi
sangat banyak kenangan dalam bulan Julai ni
especially yang berkenaan dengan praktikal aku la
wah..abang hensem! gambar mahal ni..haha
memamg banyak la kenangan sweet waktu praktikal
menang bowling yg aku baru main 2-3 kali
memonteng dan mengular waktu keje tanpa kantoi
dan yang paling x boleh blah pegi karaoke 3 jam
mula-mula nak x nak je pegang mic..
last-last skali mic tu jadi aku punya..
melalak sampai tergolek + bersila atas lantai..
tapi x sangka plak suara aku sedap..muahaha

and last but not least, dah setahun abang aku meninggal
moga-moga roh die aman di sana..amin
sekarang dah masuk bulan Ramadhan Al-Mubarak
dah 3 tahun berjumpa Ramadhan dgn penuh rasa syukur
selalu tanamkan yg Ramadhan kali ni adalah yg terakhir
moga-moga kita selalu hargai dan rindukan Ramadhan
papepon, SELAMAT BERPUASA SEMUA!!!

6 comments:

Nur Mudrikah said...

owh abg hensem! nak otograf?haha

SALAM RAMADHAN;)
smoga sentiasa dilindungi RahmatNya dan kita mampu mendekatkan diri padaNya..amin

Aku Skema said...

hehe..nnt kamu dpt la otografnye..insyaallah

^baju kurung^ said...

hey, dh lme xdtg sini. patutla lama mnyepi..kerja apetu?

Aku Skema said...

tu namanya keje buat2 hensem..haha..keje buat maintenance kapal navy kat shipyard

ciQu said...

knape ko nampak tinggi???
buat li 2 bln ko dapat extra kalsium ker?? anyway slamat bpuase penuh.

Aku Skema said...

tapak safety boot 2 tnggi kot..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...