Pengikut Taksub

February 20, 2010

'homework' Sudah Siap

salam..

oh..aku da kembali update blog ni..
bes tol duk umah..bile-bile masa pon aku bole MAKAN
kat sini nak makan pon kena bergerak..haha
cuti ni aku x wat pape sangat pon..
cuma balik kampung kat penang utk tengok umah baru
so, x sempat la aku nak tempah t-shirt aku tu..ciiisssssss
umahnye pon blom siap..tapi da kena kemas..hoh..pelik2



oh..pemalasnya anak mak aku ni..tgkp gambar saja mahu..haha

bile da penat ngemas (kononnye..), kami pon jalan-jalan amek angin
agak bes la tempat baru ni..
sebabnya kat situ dekat sgt dengan dusun + sungai kecik
sungai tu la yg menarik bagi aku..bbbbrrrrrrr



siyes bes kalu bleh berkelah kat situ..
sungai die kecik je..tak dalam tapi jernih..huhu
mlepak kat situ memang masyuk ah

opsss..minta maap x sempat nak memerot di rumah sblom jalan-jalan..(biadap sungguh..)

lepas tu pegi la plak dusun
banyak la pkok yg blom bebuah tapi de buah yg spesial aku jumpak
buah ni kalu korang makan je, kompom mende pe pon yg masok dalam mulut korang akan rsa manis
spupu aku kata nama die buah lumba-lumba..(kalu die tipu aku korang pon ditipu la)

buktinye???
pas aku makan buah ni, aku pegi la kumur ngan aer paip
pastu tros aku tanya kak aku dengan habis hairan
"aer paip sekarang ni diorang campur gula ek?"
itulah die penangan buah lumba-lumba
aku rasa kalu makan pasir ke,jilat jari ke tym tu memang rasa manis gak ah
itu la pengalaman aku kat kampong..
tapi de lae satu mende yg aku x bekenan waktu nak balik umah

hah
keta feveret aku tu..
sanggup tuan nyer keta mencalar maruah keta feveret aku
ikot ska ati die je potong ikut lorong emergency
nilai luar ada, nilai dalam cam taik..ppuuiiiiiittttttt!!!!
ok..stakat tu je marah..dun cross da border

p/s:
aku mao makan katne??suma tempat makan lam UTM x bukok lae..("o")

2 comments:

Niviey16 said...

Kereta yg potong nak p toilet kot??? Dia dah tak tahan tu..maafkanlah dia..hehe

Fahmi Aizuddin said...

aahh..maybe dia da tkluar sket2 kot..eeee.pngotor..xpe la.aku maapkn.len kali ttup tingkap keta..xde la org len bau kalu die memerot lam keta..hak3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...