Pengikut Taksub

February 11, 2010

Gempak Ku Menang

salam

hujung minggu lepas mmg siboooooooooook..
tapi bukan sebab aku ni banyak keje la
macam pe yg aku kata kat post sblom ni, mggu lepas de program Gempak Marin' 10
so,sebab nk mensupport program under teknomarin (walopon mcm shaufiq sorang je yg wat keje..gua respect sama lu!!!) macam-macam la yg aku masok.
futsal, bola sepak, explore race, bola tampar dan yg sewaktu dengannya..
jadi mulalah programnyer pada malam hari jumaat..
mudoh citernyer menang grouping..proceed..

muko-muko junior taun 1.batch paling bersemangat dgn jersi sendiri walopon x menang pape..bagos!!!

pagi sabtu (yg panassssssssssssss siot) mulalah hari-hari menggetar kepala lutut..
match utk grouping bola sepak 9 sbelah..
kitorang wat 2 team utk budak taun 2..team s11(gosok perut fc) dgn team s42(domi..???)
ni la formation yg dicadangkan pas brainstorming habis-habisan..(kononnye..)


s42 sbelah kanan..s11 sbelah kiri

resultnyer: gosok perut fc berjaya ke sparuh akhir..hahahahaha
de gak yg men bola tampar petangnyer..mmg cari maut la sebab malam 2 de futsal plak..esh3
ohhh..ni tersilap court..bola jaring xde lam tentatif program medi oiiii

sebab masing-masing da penat, akhirnya team futsal kalah kat quater final..alasannn..hahaha
foward-------------->
pagi ahad men bola utk semi final la pulak..
ohhhh..hampir terlupa..
aku jadi striker ok..cam haram..hehe
tym ni memang suma da seram sejuk..
mana tak nyer..lawan budak-budak ATMA


tengok la peha beliau,kalu kena sepak kompon kena usung kluar padang

dalam ketakotan, kami berjaya la jugak menang utk ke final..
tym ni jugak la manager injured..so tinggal 2 org je subtitute
lagi penting aku assist tym winning goal tu..hahahahha
final plak kul 3 ptang...
giler mengglegak otak tym tu..
main punyer main last-last seri..
so kna la men penalti...seyes aku xmo sepak
sebab kepeer kami tym tu berjaya save 2 kali..so team diorang telah dipsycho dgn sendirinye
player yg sepak last skali tu termiss..jadi MENANG la..muahaha
(aku dengan muka riaknyer..)

itulah citer yang dah dipendekkan seboleh-bolehnyer..
pengalaman yg mnarik sebab menang dalam tournament pertama dgn my 1st but bola..
malam tu baru la suma kalut nak wat tutor elektronik sbb kna submit esok nye..(besa la tu kan?)
ok
itu jela yang nak citer kali ni..
majulah sukan untuk sukan
adios.......

4 comments:

medi said...

asal gambo aku gitu??

pameklampard said...

gambo ak xde ke??haha..scorer nih

Fahmi Aizuddin said...

medi: ok la 2..kang ak ltak gambo yg tuuutttt baru ko tao..haha

pamek:saja aku x letak..nanti ko riak kt sini..hehe

serok said...

ak mne????ak yg mncdgkn smua ini
lgsg xdhrgai..
tp wa mmg rspek kt shaufik sbb bnyk mmbntu ak
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...