Pengikut Taksub

February 12, 2010

Kompius Seperti Platipus

salam..

pagi tadi aku bukak blog aku pas balik dari klas naval architecture..
(walopon mulenyer aku memang nak ponteng)
nak jugak la tengok-tengok pe komen member-member aku utk design t-shirt aku..
tuptup terkejut ngan sebab de mende hilang.

eehhh..pehal plak ilang ni..
ble aku klik je kat gambo yang ilang 2, terkejut platipus aku dibuatnye

bila masa plak aku wat blog lucah ni!!!
aku pon heran sampai skarang..
salah letak file name utk gambo 2 (front view) ke sampai kna block..
xtao la kalu word 'front view' tu mengundang syak & meransang syahwat..
esh3..
so aku rename gambo tu & upload la balik..
xtao la kalu nama baru 2 pon nak kena block lae ke x..
chekedaut nama gambo tu kat post aku sblom ni..hahaha

3 comments:

pameklampard said...

haha..die ingat ko wat bikini kot..haha..

btw,ak nak mintak royalti bab ko gune name aku tuk post nih..hua3

Fahmi Aizuddin said...

ah..royalti plak..kompius la ko platipus..kompius aku platipus konpius

pameklampard said...

haha mengong..platiKus la ko nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...