Pengikut Taksub

February 21, 2010

Ku Tekan Nuffnang

salam


smalam da boring-boring aku pon mlompat-lompat ke 1 blog ke 1 blog member2 aku
bile asyik baca entry tu aku tpasan la iklan-iklan kat blog diorang ni
so aku pon rasa pelik
mana korang amek iklan-iklan mrapu ni?
pe pekdahnye letak mende tu?
so dah boring aku pon try la
bla da siap register kat nuffnang aku bukak la blog aku balik
hoh..xde pape pon..
ciss..aku ditipu ke?
tapi x kesah la..aku wat pon skadar mnisi masa sempang..haha
pagi tadi (pukul 12 pon kire pagi lagi rasenye..muahaha) aku bangun tros bkak blog..
bukan nak tengok iklan da
cuma nak tgk kalu de org ngumpat kat blog aku
stelah dibelek-belek aku teprasan la mende bes

yg xbesnye..
pas je aku wat entry ni tros die ghaib
oh..sungguh x setia kat aku
ske ati ko la..
hahaha

p/s:
oh tidak..aku bgn tengahari lagi hari ni..x mandi tros wat entri baru

3 comments:

ojibala said...

= =
tu ads nuffnang random, kadang2 ada kadang2 xde. kalau nak yg fixed setia ada selalu, tunggulah buffered earning.... tapi ada ads xde org tekan, xde duit jugak, lol

Fahmi Aizuddin said...

oooo..xpe.sja ltak kt blog aku..bgi nmpk semak sket..haha

HaJaR said...

apa function nuffnang nie?? x paham laa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...