Pengikut Taksub

January 26, 2011

Bangun Pagi Yang Happy Dan Pelik

salam..

pagi tadi aku bangun dgn besnya
tah la tapi de rasa BEST la senang cita
macam happy semacam je..tah la
tetiba je camtu..maybe sbb aku x sakit pinggang kot
sebab slalu bangun pagi je kompom sakit pinggang

BEST giler die tido

dan yang herannya aku x mngantok sangat
walopon aku tido pukul 5 pagi
buat programming bagai nk rak sampai siap
bangun plak dlm 2 jam kendian
nk kata mimpi yg best aku rasa x kot
sebab x sempat mimpi pon..2 jam je kot
maybe jugak gadget2 yg aku beli da menambah mood aku kot
nanti aku tunjuk gadget2 yg best aku ada..

dah lama x rasa camni sbenarnya
dah lama x bangun tido dgn rasa BEST camni
maybe camni la baby bangun tido ek
bangun happy je..nk explore dunia
tapi aku xde rasa nk explore dunia plak
stakat UTM ni pon da bleh kata 75% dah explore
hati ni mmg susah nk paham kan?

ataupon sbb dah lama aku x happy ek?
hmmm..aku rasa aku hepi je pon..haishhh
pagi tadi siap bleh relax2 lagi bgn tido sbb rasa happy
da bangun urut-urut tapak kaki sket
pastu pegi mandi tanpa rasa sejuk tergedik-gedik
maybe hujan kot..ahhh..tah la
korang penah x rasa camni?
bgn tido rasa happy tnpa sebab...
besnya kalu esok pon macam ni..haha

3 comments:

Nur Mudrikah said...

jrang kot bangun tido dgn hepi, sedih2 ada la.. paling sedih bila bangun tido pas mimpi org yang kita syg dah kawen ng org laen..sob2

ciQu said...

hepi ade maksud kalo camnih.. tak lame lagi ad awek masuk minang ko.. btuah btol. XD

Aku Skema said...

waa..lega la aku dengar camtu ciqu..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...