Pengikut Taksub

May 6, 2011

Abstrak Versi Lawak : Persembahan M-Pop MAX 247 (Kpop Malaysia)

assalamualaikum..

nah la tengok..aku tak mau komen...korang komen la sendiri..
ni la group yang nak cuba tiru K-Pop tu..yg dulu nama die 24/7 tu kot
nak tau lagi lanjut, google je image diorang..
diorang buat persembahan kat karnival pelancongan belia kot
kalau tak nak komen pon tengok komen kat youtube tu pon jadi la



p/s : aku x tau nak letak viseo ni dalam abstrak versi apa..
tu la aku main letak je dalam abstrak versi lawak tu

5 comments:

ciQu said...

kl part diorang nk bjoget cha cha ke ak tak kisah.. tapi part yg gambar gay tu yg xley blah. geli wehh..

ciQu said...

eh smalam boleh tgk video tu. pagi ni dh kene remove. apekes... hehehe. mesti korang kutuk2 kat youtube kaw2 punye. kan tu da kecik ati diorang.

Aku Skema said...

ala..da kena remove plak..haish..

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha.. tah apa2 la. video gula-gula takdak ke?

Aku Skema said...

jap2..dah jumpa satu lagi video best..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...