Pengikut Taksub

May 14, 2011

Abstrak Versi Aku : Women Are Wonderfull

assalamualaikum..

ok..im back..kelmarin dan kelmarin dulu aku nak rehat..
luangkan masa dengan family sebelum start buat kerja balik
happy bersama family dan jugak semua watak wanita dalam hidup aku..haha
tapi sejak balik ni aku dah malas nak tengok TV..stakat tengok berita je
tapi sebab aku tengok berita tu aku rasa sedih sambil menggeleng kepala

macam-macam cerita yang tak best aku tengok kat dalam TV
senang cerita banyak berita-berita pasal eksploitasi wanita
semua la..pelacuran, keldai dadah, pelaris filem dan drama kat TV
even zina pon kebanyakannya hasil eksploitasi kaum Adam terhadap Kaum Hawa
aku ni kaum Adam ok..aku rasa sangat kesian dengan kaum Hawa
apa dunia ni nak kembali ke zaman jahiliah ke? wanita jadi sekadar pemuas nafsu?
bayangkan benda tu jadi dekat mak, kakak dan adik korang
aku rasa takut sekarang ni..bukan takutkan dunia dan makhluk-makhluknya
aku takut bala yang nak turun..dunia dah tersangat dekat dengan kiamat
papepon ni aku nak tujukan lagu untuk kaum Hawa..smile!



p/s: kaum Adam, jadilah pelindung bukan pelingkup wanita

3 comments:

HajarRasdi [BdkKck] said...

weyh.. aku tak leh nak tengok gambar tu. kenapa entah.. huhu..
and plus, kes acid tak habes-habes lagi..

Aku Skema said...

gambar?alu letak MV..lagu the ckick five - don't let me go

HajarRasdi [BdkKck] said...

owhh. okey2. tp aku tetap xleh tgk. warna putih jaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...