Pengikut Taksub

May 8, 2011

Abstrak Versi Kreatif : Tea Bag Yang Memang The Boom

assalamualaikum..

hari tu aku dah tunjuk cawan-cawan yang best..klik sini
tapi hari ni aku nak buat kesinambungan la sikit dari post hari tu
kalau dah ada cawan, boleh la nak buat teh pulak..
so sekarang nak kena pilih tea bag pulak untuk nak buat teh..
tapi aku rasa sayang pulak nak guna tea bag ni..
hah..siap ada koleksi lagi..macam kat butik pulak
yang ni dapat rasa bahagian bawah Obama..camna rasa aku x tau
uhh..baik-baik bergayut tu abang..panas tu
yang ni memang kena la dengan jiwa aku
yang ni lagi style..celup-celup pastu menyala..terkejut mak
dah x payah guna sudu lagi..jimat satu benda
misi menyelam kini bukan lagi hanya di laut..haha
yang ni aku suka..celup rokok pon jadi teh jugak..haha
p/s : tak jadi la nak buat teh..sayang aku nk guna..simpan jela dalam kotak kaca

5 comments:

mv medi said...

yg last skali tu smart

Aku Skema said...

wei medi..beli kat aku satu..souvenir sebelum balik..haha

Liza @ Adzriel AB said...

amboi2... macam main pondok2 pulak. comel bebeno.

Aku Skema said...

kalu main pondok2 senang je..masuk je daun teh dalam stokin..haha

HajarRasdi [BdkKck] said...

smart gilaaa.. haha. ada jual kt malaysia x? =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...