Pengikut Taksub

August 22, 2010

Ini Entri Orang Pelupa

salam..

baru 6 saat tadi aku post entri baru
ni dah wat entri baru lagi
dasyat btoi kan..riak2..haha
xde la..sbnarnya ade teknikel problem
aku da jnji nk tnjuk karya aku yg sepsial edision tu
yg aku cakap dlm 2 entri sblom ni
 
idea bijak untuk aku praktiskan

aku terlupa nk ltak kat entri yg baru 6 saat aku post tadi
sbb aku dah jbji nk letak kt next post
aduhai..sori la ea
aku dah termungkir janji..
bulan puasa kan bagus maaf memaafi..haha
so, inilah die karya aku yg unreleased version tu


ya..saja aku letak garis tu
xde la sesape rasa nk copy..haha
mula- mula aku lukis ni utk publish dlm PUNCAK
PUNCAK tu majalah skolah aku la der..
tapi sebab x smpat tulis dialog, kaler dan sebagainya,
x jadi la nk hantar kat tuan editor
nk buang sayang pulak..jadi aku simpan jela

citer ni pasal budak skolah aku jugak
kire watak dlm citer tu tringat zaman skolah die
die n bagitau yg kawan-kawan die dah berjaya
simple as dat..
dlm page last tu ade 1 lukisan
tapi aku buat kat tempat lain
dan sudah menjadi lumrah..aku terlupa nk scan..haha
nanti la aku scan ye..sekian

3 comments:

Olivia Chin said...

Aku sangat yakin, aku tak di'feature dalam komik di atas kan??? *nada merajuk*
.
haha..
.
Hg ingat tak time kita kelas 2Fikrah dulu? Masa kelas sejarah? Pn.Jannatul puji hg sebab hg kreatif.
.
Dia ajar kita buat nota pendek.
.
Utk 'bijih timah' kan, hg lukis 'fatimah - gambar awek bertudung'
.
Ingat tak?

Aku Skema said...

haha..ingat lagi ek..berkat die puji aku la kot sbjek sjarah aku dpt A dlm PMR ngan SPM..haha

tiafazunia said...

smart weh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...